Intake gesprek

Het intake gesprek | € 65

Tijdens het intakegesprek wil ik graag van je horen, hoe jij je hond ziet en hoe je met je hond omgaat. Waar heeft de hond zijn plek in de kamer? Hoe geef je de hond te eten? Hoe ga je wandelen met je hond? Welke taak heeft de hond in de roedel? Houdt rekening met ongeveer 1,5 uur.

Bestaat jouw roedel uit meerdere mensen, dan ontmoet ik die ook graag. Het is zinvol ook van hun kant te horen hoe ze tegen de hond aan kijken.

Natuurlijk maak ik ook kennis met je hond en/of honden. Het is de bedoeling dat je mij laat zien hoe de dingen in huis verlopen. Tijdens deze handelingen analyseer en beoordeel ik wat de oorzaak van het gedragsprobleem is en hoe ernstig dit gedragsprobleem is.

Na de kennismaking met de hele roedel bespreek wat ik heb gezien en wat er anders kan. Vervolgens geef ik je aan op welke manier we de optimale situatie kunnen gaan bereiken.

Voor het maken van een afspraak, klik hier.

 

Voor kilometervergoeding reken ik  € 0,40 per gereden kilometer

 

Het kan zijn dat een gedragsprobleem wordt veroorzaakt door een medische aandoening. In dat geval verwijs ik je uiteraard eerst door naar een dierenarts.